Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Πώς ξεκινήσαμε
Ο Νικόλας γεννήθηκε πριν από πάνω από 50 χρόνια, στο νησί της Σχοινούσας, όταν ο παππούς της οικογένειας άνοιξε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα.
Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή κουζίνα με το ψάρι της ημέρας, έγινε γρήγορα αγαπημένο στέκι για ντόπιους και ταξιδιώτες. Οι αξίες του ήταν απλές: μαγείρευε ό,τι σου δίνει η θάλασσα, φέρσου στους επισκέπτες σαν να είναι οικογένεια, και άσε τα υλικά να μιλήσουν μόνα τους.


Η παράδοση ζει ακόμα!
Ο Νικόλας συνεχίζει, πάντα οικογενειακή υπόθεση, να σερβίρει τίμια ελληνική κουζίνα με σεβασμό στην παράδοση, την εποχικότητα και τη θάλασσα.
Το ψάρι; Φρέσκο, κατευθείαν από τη θάλασσα.
Τα υλικά; Εποχιακά και απλά, όπως η κουζίνα που τα εμπνέει.
Ο Νικόλας δεν είναι απλώς ένα όνομα. Είναι ένας τρόπος να μαγειρεύεις τιμώντας το αυθεντικό.
Κάθε πιάτο είναι φόρος τιμής στην απλότητα και τον πλούτο του Αιγαίου.Τίποτα το περίπλοκο.
Μόνο φρέσκο, αυθεντικό φαγητό.